Accountmanager

Solliciteer nu

Accountmanager

Wij zijn een digital agency dat voortdurend op zoek is naar innovatieve oplossingen die impact, gebruikers- en klantwaarde, design en technologie combineren. Om ons sales team te versterken, zijn wij momenteel op zoek naar een ervaren en energieke accountmanager.

Full-time · Groningen


Over de rol

Als proactieve teamspeler met uitstekende commerciële vaardigheden en een passie voor digitale technologie ben jij het eerste aanspreekpunt voor nieuwe en bestaande klanten. Je handelt aanvragen af van nieuwe klanten, maar vindt het ook leuk om proactief op zoek te gaan naar organisaties die wij kunnen helpen bij het realiseren van hun digitale ambities. Daarnaast werk je nauw samen met je multidisciplinaire team, bestaande uit experts op het gebied van UX, development en projectmanagement, om bestaande klanten uit te bouwen.

Wat je gaat doen

Wij zijn op zoek naar iemand met commerciële flair, die in staat is om kansen te herkennen en het team kan motiveren om nieuwe klanten binnen te halen en bestaande klanten uit te breiden. Je stelt kritische vragen om het project en de klant te begrijpen en zo nodig bij te sturen. Bovendien ben je in staat om goede briefings op te stellen voor zowel de klant als je collega's en kun je effectief communiceren op verschillende niveaus, zowel mondeling als schriftelijk.

Over jou

Je bent een resultaatgerichte, gedreven en praktische persoon die het liefst werkt in een dynamische en projectgestuurde organisatie met multidisciplinaire teams. Bij voorkeur heb je al ervaring in zo'n omgeving.

Reageren?

Als jij denkt dat jij degene bent die wij zoeken, dan horen wij graag van je! Wij bieden een marktconform salaris en een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een laptop, vakantiegeld, pensioenregeling, WGA-verzekering, opleidingsbudget en thuiswerkfaciliteiten. Maar bovenal bieden wij jou een organisatie waar je jezelf kunt ontplooien en de ruimte krijgt om je te ontwikkelen op de gebieden waarin jij interesse hebt. Je krijgt bij ons de vrijheid om jezelf te zijn en te werken met een club leuke collega's.