Java webdeveloper

Solliciteer nu

Java webdeveloper


Full-time / Part-time · Groningen

Als digital agency zijn wij constant op zoek naar vernieuwing die impact, gebruikers- & klantwaarde, design en technologie combineert. Om ons Java team verder te versterken zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Java webdeveloper.

Als Java webdeveloper werk je bij ons aan (web)applicaties voor diverse grote aansprekende klanten. Samen met je Scrum team ben je verantwoordelijk voor architectuur tot implementatie. Je werkt samen met front-end developers, designers, DevOps en natuurlijk je mede-developers om samen je klanten gelukkig te maken

Naast een persoonlijke klik en je voorliefde voor Java, houden we ervan als jij uitdagingen niet schuwt. Je vindt het gaaf om nieuwe technieken te verkennen en je bent iemand die graag samen met de klant en je team een succesvol product ontwikkelt. 


Je hebt een streepje voor met:

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau

  • Je bent ervaren met Java voor webapplicaties
  • Je bent gecertificeerd in Java 8 of hoger of je bent bereid je te certificeren
  • Je hebt ervaring met Spring/Spring Boot en JPA/Hibernate
  • Je bent bekend met CSS, HTML5, JavaScript, jQuery
  • Je bent bekend met het maken van integraties met behulp van API calls (REST) en maakt je snel nieuwe APIs eigen
  • Ervaring met ontwikkelen vanuit een CMS of een DXP zoals Bloomreach of Liferay is een pré

En nu?

Als jij jezelf herkent in dit profiel en gelooft dat je goed bij ons zou passen, dan zien we graag jouw reactie tegemoet!

Naast een marktconform salaris bieden we je een gunstig arbeidsvoorwaardenpakket (laptop, vakantie, pensioen, WGA-regeling, opleidingsbudget en thuiswerk inrichting). 

Maar vooral bieden wij jou een organisatie waar jij je kan ontplooien, waar je de ruimte krijgt om juist die dingen te doen waarin je je verder wil ontwikkelen, waar jij ECHT jezelf mag zijn en waar je naast interessante werkzaamheden ook een club leuke collega’s rijker bent!

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als Java webdeveloper? Dan horen we graag van je!