Marketing data consultant

Solliciteer nu

Marketing data consultant

Bij theFactor.e zijn we op zoek naar een zelfstandige marketing data consultant om ons team te komen versterken.

Full-time / Part-time · Groningen

Als digital agency zijn wij constant op zoek naar vernieuwing die impact, gebruikers- & klantwaarde, design en technologie combineert. Wij willen, als Human First Agency, eindgebruikers begrijpen, business processen doorgronden, aannames doen en toetsen om zo te komen tot verbeteringen.

Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een zelfstandige, onderzoekende pionier die zich vastbijt in data van onze klanten en ze verrast met nieuwe inzichten waar ze verder mee kunnen!

Wat is je rol?

Als data-minded marketeer houd je er van om met klanten in interactieve sessies doelstellingen en KPI’s te achterhalen, deze in te richten, inzichten te visualiseren en vervolgens mogelijke verbeteringen door te voeren, te toetsen, en te optimaliseren.

Je gaat onderdeel uitmaken van groeiend marketing team dat zich dagelijks bezighoudt met de doelen van onze klanten, waarbij je ontspannen bij klanten als Menzis, UMCG of Universiteit Leiden aan tafel kan gaan zitten om mee te denken over de invulling van een campagne, over de meetbaarheid van KPI’s of over de visualisatie van een strategie.

Binnen theFactor.e krijg je veel vrijheid om de functie op jouw manier in te vullen, en je krijgt alle ruimte om je te ontwikkelen, zowel binnen jouw eigen interesses en wensen, alsook binnen je functie en de organisatie. 

Wat vinden wij belangrijk?

Je hebt HBO werk- en denkniveau, maar nog belangrijker vinden we jouw ambitie, je interesses en je ervaring.

Als mens:

  • Je bent onderzoekend, nieuwsgierig

  • Je hebt gevoel voor humor
  • Je bent leergierig

Als collega:

  • Ervaring met Google Analytics, Google Tag Manager, (Google Data Studio)
  • Ervaring met visualisatie software als Tableau / Klipfolio / Amplitude, etc
  • Enige ervaring met Google Ads, Facebook Ads, etc.
  • Je hebt een voorliefde voor digital data
  • Je bent klantgericht, hulpvaardig en communicatief sterk


En nu?

Als jij jezelf herkent in dit profiel en gelooft dat je goed bij ons zou passen, dan zien we graag jouw reactie tegemoet!

Naast een marktconform salaris bieden we je een gunstig arbeidsvoorwaardenpakket (laptop, vakantie, pensioen, WGA-regeling, opleidingsbudget en thuiswerk inrichting).

Maar vooral bieden wij jou een plek waar jij de ruimte krijgt om je te ontwikkelen op gebieden die jou interesseren. En een plek waar jij ECHT jezelf mag zijn en samenwerkt met een club leuke collega’s!

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als marketing data consultant? Dan horen we graag van je!