.Net Developer

Solliciteer nu

.NET Developer (medior / senior)

...met drive om je verder te ontwikkelen.

Full-time / Part-time · Groningen

Samen met je team ben je verantwoordelijk voor het hele project van de architectuur tot de implementatie. Je werkt samen met front-end developers, designers, DevOps, mede-developers en natuurlijk jouw klanten om vooruit te gaan en het verschil te maken.

Je bent leergierig en vult de rol als .NET developer in op jouw niveau. Zo kan het zijn dat je graag nieuwe technieken wilt leren en samen met ons wilt innoveren. Of je hebt reeds ruime ervaring en stemt het liefst rechtstreeks af met de stakeholders. Jij bent de expert binnen jouw vakgebied.

Binnen theFactor.e vind je een groep fanatieke .NET developers die de Microsoft stack meester zijn. Of het nu een DXP is als Sitecore, Kubernetes in Azure of Microservices met Dapr. Wij innoveren graag samen met jou en met onze klanten.

Niet voor maar samen met onze klanten bouwen, beheren en optimaliseren wij de beste digitale ervaringen. Onze klantenkring bestaat uit kleine innovatieve startups tot grote organisaties met toenemende complexiteit als RDW, Olympia, Universiteit Leiden en UMCG.

Op dit moment zien we ons development team groeien op elk niveau. Van specialist op een specifiek vakgebied binnen de Microsoft stack tot die spin in het web die ook graag in de lead is binnen een team van collega’s. Je bent in staat jouw ideeën om te zetten in realiteit en jouw deskundigheid straalt uit naar onze klanten. Je hebt een drive om je constant te ontwikkelen. 

Dit zien we graag terug in je werkervaring:

 • minimaal HBO werk- en denkniveau

 • je bent ervaren in het werken met .NET en C# voor webapplicaties
 • je hebt affiniteit met Azure en Azure DevOps
 • heb je kennis van CMS-en, zoals Umbraco of Sitecore, dan is dat een pré
 • je hebt een passie voor softwareontwikkeling

  En nu?

  Als jij jezelf herkent in dit profiel en gelooft dat je goed bij ons zou passen, dan zien we jouw reactie graag tegemoet!

  Naast een marktconform salaris bieden we je een gunstig arbeidsvoorwaardenpakket (state-of-the-art laptop, vakantie, pensioen, WGA-regeling, opleidingsbudget en thuiswerk inrichting).

  Maar vooral bieden wij jou een organisatie waar jij je kan ontplooien, waar je de ruimte krijgt om juist die dingen te doen waarin je je verder wil ontwikkelen, waar jij ECHT jezelf mag zijn en waar je naast uitdagende werkzaamheden ook een club leuke en slimme collega’s rijker bent!

  Solliciteer

  Wil je ons team komen versterken als .NET Developer? Dan horen we graag van je!