Projectmanager

Solliciteer nu

Digital projectmanager

Full-time / Part-time · Groningen

Als digital agency zijn wij constant op zoek naar vernieuwing die impact, gebruikers- & klantwaarde, design en technologie combineert. Om ons team van projectmanagers verder te versterken zijn wij op zoek naar een ervaren en energieke projectmanager.

Ben jij een proactieve teamspeler, met uitstekende projectmanagement vaardigheden en een passie voor digitale technologie? Dan zoeken wij jou!

Wat is je rol?

Als projectmanager ben jij de verbinding tussen onze opdrachtgever en de projectteams. Bij theFactor.e werken we in multidisciplinaire teams. Elke dag werk je samen met onze scrummasters, designers, (front end) developers, testers en DevOps en bewaak jij de juiste balans tussen de behoeften van de klant, het project en je eigen team(s). Je bent in staat om de wensen van de klant te vertalen naar de juiste aanpak. Met jouw ervaring weet je hoe je een digitaal team samenstelt, altijd met de lange termijn ambities van je klant in gedachten. Jij weet wat er nodig is om binnen het budget te werken en deadlines te halen. Vanuit jouw rol draag je bij aan een succesvolle waardegestuurde aanpak in de realisatie van digitale toepassingen voor onze klanten.


  Wat zien we graag terug in je curriculum:

  • je hebt minimaal HBO werk­- en denkniveau
  • je hebt minstens 5 jaar werkervaring opgedaan in een vergelijkbare rol in de internet/marketing branche
  • Je bent bekend met de basisprincipes van conceptontwikkeling en agile productontwikkeling (scrum) 
  • Je hebt ervaring in het meedraaien in pitchtrajecten, doen van aanbestedingen en uitbouwen van klantrelaties

  En nu?

  Als jij jezelf herkent in dit profiel en gelooft dat je goed bij ons zou passen, dan zien we jouw reactie graag tegemoet! Naast een  marktconform salaris bieden we je een gunstig arbeidsvoorwaardenpakket (laptop, vakantie, pensioen, WGA-regeling, opleidingsbudget en thuiswerk inrichting).

  Maar vooral, bieden wij jou een organisatie waar jij je kan ontplooien, waar je de ruimte krijgt om juist die dingen te doen waarin je je verder wil ontwikkelen, waar jij ECHT jezelf mag zijn en waar je naast interessante werkzaamheden ook een club leuke collega’s rijker bent!