Sitecore engineer

Solliciteer nu

Sr Sitecore Developer 


Full-time / Part-time · Groningen

Als Sr Sitecore developer werk je bij ons aan (web)applicaties voor diverse grote aansprekende klanten. Samen met je Scrum team ben je verantwoordelijk voor architectuur tot implementatie. Je werkt samen met front-end developers, designers, DevOps en natuurlijk je mede-developers om samen je klanten gelukkig te maken. Zoals je weet is Sitecore is al jarenlang een van de marktleiders op het domein van Digital Experience Platforms (DXP). theFactor.e is nu ongeveer 10 jaar partner van theFactor.e.

Enkele klanten die wij bedienen met inzet van Sitecore zijn: RDW, LTO Noord en Alfa College. En deze vraag neemt alleen maar toe. Vandaar dat we ook het Sitecore team willen uitbreiden.

Haal jij je voldoening om je in de volle breedte bezig te houden met Sitecore? Van hosting tot implementatie en marketing. Wil jij verder ontwikkelen in de Helix architectuur, XM Cloud, etc.? Reageer dan snel !!

Wat zien we graag terug in jouw ervaring:

  • minimaal HBO werk- en denkniveau

  • relevante werkervaring bij een IT dienstverlener of digital agency

  • je bent ervaren in het werken met .NET en C# voor webapplicaties

  • meerdere jaren ervaring met Sitecore

  • je hebt affiniteit met Azure DevOps

  • heb je kennis van andere .Net gebaseerde CMS-en, zoals Umbraco of Optimizely, dan is dat een pré

En nu?

Als jij jezelf herkent in dit profiel en gelooft dat je goed bij ons zou passen, dan zien we jouw reactie graag tegemoet! Naast een  marktconform salaris bieden we je een gunstig arbeidsvoorwaardenpakket (laptop, vakantie, pensioen, WGA-regeling, opleidingsbudget en thuiswerk inrichting).

Maar vooral, bieden wij jou een organisatie waar jij je kan ontplooien, waar je de ruimte krijgt om juist die dingen te doen waarin je je verder wil ontwikkelen, waar jij ECHT jezelf mag zijn en waar je naast interessante werkzaamheden ook een club leuke collega’s rijker bent!

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als Sitecore Engineer? Dan horen we graag van je!