Umbraco Developer (.NET)

Solliciteer nu

Umbraco Developer (.NET)

Bij theFactor.e zijn we op zoek naar een gemotiveerde Umbraco Developer om ons .NETteam te komen versterken.

Full-time / Part-time · Groningen


Als Umbraco Developer creëer je digitale oplossingen en werk je aan complexe (web)applicaties voor onze klanten. Tevens ga je aan de slag met complexe koppelingen tussen systemen. Samen met je Scrum team ben je verantwoordelijk voor architectuur tot implementatie. Je werkt samen met front-end developers, designers, DevOps en natuurlijk je mede-developers om samen je klanten gelukkig te maken. Je krijgt bij ons de kans om nog meer ervaring op te doen in Umbraco en je hier verder in te ontwikkelen.

Dit vragen we van jou:

  • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau

  • Je hebt aantoonbare ervaring in .NET, C# of een andere ontwikkeltaal

  • Je hebt ervaring met Umbraco of de ambitie om specialist te worden

  • Je bent zeer klant- en resultaatgericht

  • Je wilt graag je kennis delen, met collega’s en klanten

  • Je bent op de hoogte van de laatste trends en opkomende technologieën

Zo ziet je werkplek er uit:

Het team van theFactor.e bestaat uit 65 professionals die dagelijks gave projecten uitvoeren bij ons op kantoor in Groningen, thuis (waar dat dan ook mag zijn) of tijdens sessies op locatie bij de klant.

We zorgen voor een fijne werkomgeving waarin jouw persoonlijke ontwikkeling en de samenwerking met jouw collega’s centraal staan. Naast de projecten is er voldoende tijd om je te verdiepen in de nieuwste technologieën. Je werkt in kleine multidisciplinaire teams waarbij het team echt eigenaar is van het project.

En nu?

Als jij jezelf herkent in dit profiel en gelooft dat je goed bij ons zou passen, dan zien we graag jouw reactie tegemoet!

Naast een marktconform salaris bieden we je een gunstig arbeidsvoorwaardenpakket (laptop, vakantie, pensioen, WGA-regeling, opleidingsbudget en thuiswerk inrichting).

Maar vooral bieden wij jou een organisatie waar jij je kan ontplooien, waar je de ruimte krijgt om juist die dingen te doen waarin je je verder wil ontwikkelen, waar jij ECHT jezelf mag zijn en waar je naast interessante werkzaamheden ook een club leuke collega’s rijker bent!

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als Umbraco Developer? Dan horen we graag van je!